Ruch Chorzow – Cracovia

2 maart 2016

De dag hiervoor zou ik naar Korona Kielce – Wisla Krakow gaan. Een wedstrijd waar ik lang naar uitkeek. Ik wilde al lang naar Korona gaan en de wedstrijd tegen Wisla is de wedstrijd van het jaar. Ook mocht Wisla voor het eerst sinds negen jaar weer uitsupporters meenemen. Eenmaal in de bus naar Kielce hoorde ik dat de wedstrijd niet doorging. Plan B, Piast Gliwice, was ook afgelast vanwege sneeuwval. Door de midweekse speelronde stond er in Chorzów ook nog een wedstrijd op het programma.

Via Katowice reisde ik voor bijna niets naar Chorzów. Ook mijn entree voor de wedstrijd was niet duur. Voor omgerekend 7,50 euro had ik een plekje op de lange zijde. En in Polen zou dit nog veel goedkoper kunnen..

  • 02/03/2016
  • Seizoen 2015/2016
  • Ekstraklasa
  • Toeschouwers: 6701

Cracovia maakte gauw de 0-1, maar voor rust stond de thuisploeg 2-1 voor. Na rust wist Cracovia opeens twee keer te scoren terwijl de kansen bij Ruch Chorzów lagen, die met tien Poolse spelers in de basis stonden.

About 023ONTOUR

Altijd op zoek naar de mooiste wedstrijden en stadions. Sfeer staat op één. Reist graag naar Oost-Europa. Against Modern Football!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *